Sandefjord bibliotek

Søk i bok- og mediabasen 

Logg inn i MappaMi
Logg inn
Bibliotekets tjenester Veiledning til bibliotekets samlinger Arrangement og utstillinger på biblioteket Til Barnebibliotekets tilbud og tjenester Selvbetjening av bibliotekets tjenester Spør oss Alfabetisk innholdsregister A-Å

Musikk

  BokTidsskrifternoterCD-musikkMusikkvideo

Musikksamlingen omfatter:

  •   bøker om musikkhistorie, biografier og musikkteori
  •   tidsskrifter om musikk
  •   noter - opera, kirkemusikk, sang, viser, pop/rock,  folkemusikk mm
  •   CD-plater- klassisk, jazz, folkemusikk, viser mm
  •   musikkvideoer  - operaer,  musikaler, pop  mm

Naxos music library - lytt til musikk fra din PC

Du kan lytte til nesten 40 000 CDer, hovedsakelig innen klassisk, jazz og verdensmusikk, samt få biografisk informasjon om utøvere og komponister. Biblioteket har 3 lisenser som er tilgjengelig via Naxos' sine sider. Du får beskjed om det er for mange lisenser i bruk. Husk å logge av med den store røde knappen (øverst på sida) når du er ferdig med å lytte slik at flest mulig lisenser er ledige til enhver tid.

Du logger inn med ditt nasjonale lånenummer.

Prøv Naxos Music Library

 

Naxos video library - lytt og se musikkvideoer

Naxos video library

Tjenesten inneholder i dag ca 250 Videos. I løpet av 2010 vil det være ca 1000 videoer i dette biblioteket, i kategoriene: ballet, konsert, dokumentarer, opera, "musical journeys".

Biblioteket har 3 lisenser som er tilgjengelig via Naxos' sine sider. Du får beskjed om det er for mange lisenser i bruk. Husk å logge av med den store røde knappen (øverst på sida) når du er ferdig med å lytte slik at flest mulig lisenser er ledige til enhver tid.

Du logger inn med ditt nasjonale lånenummer.

Prøv Naxos Video Library

 

Music + Practice - online tidsskrift

Music + pratice er et nettbasert open access tidsskrift som vil bildra til å gjøre musikkforskningen fritt tilgjengelig for alle. Tidsskriftet åpner for innovativ bruk av lyd og bilde i framstilling av praksis og forskningsresultater: Lyd- og videofiler, utstrakt bildebruk, samt leniking til "bonusmateriale" er blant mulighetene som finnes. 

Tidsskriftet er delt inn i tre seksjoner, en vitenskapelig, en utforskende og en kommenterende. Tidsskriftet er internasjonalt, men har en redaksjon med blant annet folk fra Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Oslo, samt andre sentrale europeiske musikkutdanningsinstitusjoner.

Music + practice


Sist oppdatert 18.11.2013